Muay Thai training

Altijd kans op slagen!

Wij bieden op verschillende momenten Muay Thai training aan, zowel voor de recreant als wedstrijdvechter!

Bokszaktraining

Tijdens de bokszaktraining ga je de uitdaging met jezelf aan. Je zult ervaren dat deze training zorgt voor een verbetering van conditie, een hoge vetverbranding, een verbeterde weerbaarheid en meer zelfvertrouwen. Verschillende stoot-, trap-, knie-, en elleboogtechnieken tegen een bokszak zonder jezelf of een ander te blesseren!

Deze training is geschikt voor iedereen, jong en oud, man en vrouw, getraind en ongetraind. 

Elke maandagavond  en woensdagochtend hebben  wij bokszaktraining!

 

Padstraining

Bij het trainen met de pads werk je in tweetallen. Per tweetal maak je gebruik van focus pads of Thai pads. Hierop maak je verschillende Muay Thai technieken. Door snel te reageren op elkaar train je je reflexen. Ook corrigeer je elkaar waardoor je techniek en je verdediging verbeteren. Door op snelheid te gaan padsen, verbeter je ook nog eens je conditie.

Deze manier van trainen wordt veel gedaan in het land van herkomst, Thailand!

 

 

 

 

 

Aanval en overnames

Een erg belangrijk onderdeel van de training is het leren aanvallen met verschillende Muay Thai technieken. Vaak worden deze technieken gecombineerd, waardoor je een vechtcombinatie krijgt. Minstens zo belangrijk is het verdedigen van de Muay Thai technieken en  het leren counteren oftewel overnemen!

Sparring

Met aangeleerde technieken en een tactiek probeer je je trainingspartner te slim af te zijn. Tijdens de sparring maken wij gebruik van verschillende werkvormen om het vechten goed onder de knie te krijgen. Door dit veel te oefenen leer je om op het juiste moment een bepaalde techniek of combinatie toe te passen tijdens het gevecht. Het sparren komt het dichtstbij de realiteit om een wedstrijd na te bootsen.  Respect  en rekening houden met elkaars niveau is hierbij belangrijk! Tijdens deze training mag er niet voluit naar het hoofd gestoten of getrapt worden.