Jeugd voor 1e khan graad

Zaterdag 25 juni, Warriors of the North 2016!
Het Muaythai evenement wat ieder jaar georganiseerd wordt door Downhat Gym.

Djamilla Passial mocht als eerste aantreden in de ring voor de Nederlandse titel Muaythai. Haar tegenstander was Jessie Schreve, een oude bekende van haar. Vorige jaar vochten de meiden ook een wedstrijd tegen elkaar, deze was gewonnen door Djamilla. Op papier ging deze partij over 5 rondes. De meiden waren gedurende de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde na 5 rondes in een extra ronde. In de laatste ronde bleef Djamilla goed scoren, vooral met haar trappen en knieën. De juryleden dachten hier anders over en gaven uiteindelijk de winst aan de tegenpartij!

Als tweede mocht Ilian van de Linde het opnemen tegen een jongen van Diablo Gym uit het Zuiden van Nederland. Deze jongen zette veel druk in het begin, Ilian bleef rustig en scoorde goed mee. In de laatste twee rondes gooide Ilian er een versnelling in, waardoor het een uitgemaakte zaak werd! Met een ruime punten voordeel won Ilian deze wedstrijd.

Als laatste had Gilliany Beaumont een partij in de N-klasse. Zij mocht het ook opnemen tegen Felicia Knaap van Team Knaap. Dit was een harde partij over en weer. Gilliany moest in de eerste ronde haar ritme wat vinden, halverwege de tweede ronde kwam Gilliany goed terug! Na drie rondes gaf de jury een onbeslist voor deze partij! Wij van Downhat zijn super trots op al deze drie toppers!