rESULTATEN GALA "ULTIMATE" gRONINGEN

Zondag 24 april was er in Groningen een vechtsportgala “Ultimate”. Deelnemers vanuit Downhat Gym waren Gilliany en Mirjam.
Gilliany vocht hier haar eerste N-klasse partij! In aanloop naar de wedstrijd kreeg ze een blessure aan haar knie. Uiteindelijk hebben wij er toch voor gekozen om de partij door te laten gaan. Gilliany heeft karakter getoond om niet op het laatste moment de partij af te zeggen. Door haar blessure kwam ze niet lekker in haar spel, maar desondanks heeft ze een goede partij neergezet! Haar tegenstander scoorde vooral in de laatste ronde iets meer punten en ging er uiteindelijk met de winst vandoor.
Mirjam mocht het op nemen in een C-klasse partij tegen Marieke Calis. 3 rondes lang hebben de dames gestreden voor de winst! Het was een harde partij waar over en weer werd gescoord. Marieke daarentegen was net iets slimmer in de clinch en daarmee scoorde zij meer. Met een punten voordeel wist zij uiteindelijk ook te winnen.
Voor beide dames van Downhat Gym weer een leerschool en een ervaring rijker om mee te nemen naar de volgende wedstrijden!