MMA lessen @ Downhat Gym!

29 september 2017

De MMA lessen onder leiding van Rolf Otter zijn van start gegaan! Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Dan ben je van harte welkom op vrijdagavond van 19:00-20:00.

Uitslagen Warriors of the North 2016.

26 juni 2016

Zaterdag 25 juni, Warriors of the North 2016! Het Muaythai evenement wat ieder jaar georganiseerd wordt door Downhat Gym.

Djamilla Passial mocht als eerste aantreden in de ring voor de Nederlandse titel Muaythai. Haar tegenstander was Jessie Schreve, een oude bekende van haar. Vorige jaar vochten de meiden ook een wedstrijd tegen elkaar, deze was gewonnen door Djamilla. Op papier ging deze partij over 5 rondes. De meiden waren gedurende de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde na 5 rondes in een extra ronde. In de laatste ronde bleef Djamilla goed scoren, vooral met haar trappen en knieën. De juryleden dachten hier anders over en gaven uiteindelijk de winst aan de tegenpartij!

Als tweede mocht Ilian van de Linde het opnemen tegen een jongen van Diablo Gym uit het Zuiden van Nederland. Deze jongen zette veel druk in het begin, Ilian bleef rustig en scoorde goed mee. In de laatste twee rondes gooide Ilian er een versnelling in, waardoor het een uitgemaakte zaak werd! Met een ruime punten voordeel won Ilian deze wedstrijd.

Als laatste had Gilliany Beaumont een partij in de N-klasse. Zij mocht het ook opnemen tegen Felicia Knaap van Team Knaap. Dit was een harde partij over en weer. Gilliany moest in de eerste ronde haar ritme wat vinden, halverwege de tweede ronde kwam Gilliany goed terug! Na drie rondes gaf de jury een onbeslist voor deze partij! Wij van Downhat zijn super trots op al deze drie toppers!

Diploma 12de Khan Muay Boran behaald!

19 juni 2016

Vandaag heeft trainer Harwin Nederhoed examen LMA Muay Boran gedaan in sportcentrum Papendal. Dit voor examencommissie Federatie Oosterse Gevechtskunsten. Na een uitstekende les, met behulp van een aantal wedstrijdvechters van Downhat Gym, mocht Harwin nu al de 12de Khan in ontvangst nemen van de Dutch Muay Boran Foundation. De definitieve uitslag van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten volgt binnen nu en twee weken. Hiermee is het diploma Leraar Martial Arts Muay Boran te behalen en is Downhat Gym een rijkserkend diploma rijker!

Resultaten gala “Ultimate” Groningen!

25 april 2016

Zondag 24 april was er in Groningen een vechtsportgala “Ultimate”. Deelnemers vanuit Downhat Gym waren Gilliany en Mirjam.
Gilliany vocht hier haar eerste N-klasse partij! In aanloop naar de wedstrijd kreeg ze een blessure aan haar knie. Uiteindelijk hebben wij er toch voor gekozen om de partij door te laten gaan. Gilliany heeft karakter getoond om niet op het laatste moment de partij af te zeggen. Door haar blessure kwam ze niet lekker in haar spel, maar desondanks heeft ze een goede partij neergezet! Haar tegenstander scoorde vooral in de laatste ronde iets meer punten en ging er uiteindelijk met de winst vandoor.
Mirjam mocht het op nemen in een C-klasse partij tegen Marieke Calis. 3 rondes lang hebben de dames gestreden voor de winst! Het was een harde partij waar over en weer werd gescoord. Marieke daarentegen was net iets slimmer in de clinch en daarmee scoorde zij meer. Met een punten voordeel wist zij uiteindelijk ook te winnen.
Voor beide dames van Downhat Gym weer een leerschool en een ervaring rijker om mee te nemen naar de volgende wedstrijden!

Winst Erwin Radstok.

21 maart 2016

Zaterdag 19 maart 2016 was er weer een gala in Oppenhuizen. Dit keer mocht Erwin Radstok de eer hoog houden voor Downhat Gym. Erwin vocht hier zijn derde N-klasse partij. Drie rondes lang heeft hij zijn tegenstander alle hoeken van de ring laten zien! Met overduidelijke punten voordeel won Erwin ook deze partij! Hiermee is Erwin gepromoveerd naar de C-klasse.

Oudere berichten »